Първоначално публикувано от DerMeister
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Тъмно-синя пловдивска 145'тица, на която отзад пише ?Brera? живее доста близо до мен в кв. Гагарин, Пловдив. Да си казва кой е колегата, който претендира, че кара Брера!Last edited by Nyte; d.m.y г., 13:08.
Comment
-
Не знам кое е по добре да си мисля - че са му откраднали капачката за куката за теглене, или я забравил да я сложи щото са го теглили......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеМа как няма, само се обаждайте . . .
п.с. Паякът работи до 22.00
грешиш има денонощни смени на паяците аз работя там редовната смяна са до 21.30 след това дават дежурства така че много не разчитаи на това
Comment
-
Първоначално публикувано от 156SelespeedОпаа мерси за инфотонякой ме беше навързал ,че е денонощен и чак се зачудих .. то в 3 часа само дупките са по улиците.
---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениекъм 12:30 по цариградско-посока Пловдив видях една 164 със стикер на форумасвирнах му но незнам дали ме е видял колегата
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Червена 156-ца със старозагорска регистрация и червен надпис ALFA ROMEO на задното стъкло.
Беше паркирана в една пресечка срещу спирка "Чайка".sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеИма една , която засичах по празниците в ПазарджикДа не си бил случайно ти ?
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениегрешиш има денонощни смени на паяците аз работя там редовната смяна са до 21.30 след това дават дежурства така че много не разчитаи на това
Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщениеПаяците до март ще работят денонощно и ще вдигат коли най-вече пред нощните заведения. Имайте едно на ум.[COLOR="Silver"]
:Last edited by Доко; d.m.y г., 16:23.
Comment
Comment